keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Huvitutteilua ja muuta hulabaloota

Sohvi Aulikki näyttää kotiutuneen hyvin. On se vaan erilaista, kun on toinen koira apuna. Kerttu leikkii paljon pennun kanssa ja tuntuu siitä nauttivan. Tosin se myös antaa pienelle vielä tissiä, mikä ei ole kovin mukavaa. Yhdessä nännissä kun on haava, onneksi paranee eikä näytä tulehtuneelta. Millähän tuon vieroittaisi, kun emo itse jakaa ilolla maitoa. Hitsi!

Kertun ruokahalu on valtaisa. Se on kaikkina kolmena työpäivänä onnistunut ryöstämään jotain apetta. Maanantaina vei tiskipöydältä pennulle valmiiksi annostellut nappulat. Tiistaina koirankeksipussin (500g!), jonka siskoni toi koirille sunnuntaina. Tänään se oli onnistunut kaapista kaivamaan puruluun. Mitähän huomenna... Kaikki on yritetty laittaa nyt tarpeeksi kauas. Onneksi se ei ole kovin pahana pennulle herkuista, eikä mitään pahoja tilanteita ole syntynyt. Toivottavasti tilanne pysyy tällaisena!

Sohvin ruokahalu on myös mainio. Se kyllä haistaa maksamakkarat toiselta puolen asuntoa ja tulee kerjäämään. Kerjääminen on näemmä jotain, mitä nuo pikkuepelit osaavat luonnostaa!

Olemme käyneet vasta etu- ja takapihalla. Nimeä ollaan harjoiteltu ahkerasti ja opeteltu ruokakupilla istumista. Hyvin sujuu! Nopeasti hoksaava napero. Tänään piti autoilla kauppaan, mutta olipa takaluukku jäässä. Harmi! Kaulapanta alkaa jo pysyä päässä ilman rapsutuksia. Hihnaa kokeiltiin eilen ihan hetki, ei innostunut ;) No, jatketaan harjoituksia.

Kerttu kaipaa tekemistä. Olen lenkillä ja sisällä ottanut vähän tokoa. Tekee kaikki ahneen innokkaasti. Jospa tästä pikkuhiljaa alkaisi katsomaan niitä AVO-kokeita kevääksi...

1 kommentti:

  1. Mukavaa että teiltäkin löytyy blogi! Tullaan varmasti useesti lukemaan teidän kuulumisia :) Linkitän teidät meidän blogin linkkeihin.

    Terveisiä ja rapsutuksia Kerttu-emälle ja Sohvi-siskolle Keenalta!z

    -Emmi&Keena

    VastaaPoista