keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä lähestyyTäällä alkaa tuntua siltä, että koirien suhde alkaa muuttua enemmän kaverilliseksi. Tissillä ei ole pariin päivään enää roikuttu. Olen todella positiivisesti yllättynyt Kertusta. Leikkii paljon pennun kanssa ja jopa vetoleikkejä leluilla! Jee! Lenkillä on kova kiire kotiin taas Sohvia katsomaan. Tosin mustasukkaisuutta esiintyy heti, jos itse yritän tehdä pennun kanssa jotain.

Ville käy välillä Kertun kanssa lenkillä, jotta ehdin vähän touhuta Sohvin kanssa.
Hihnassa ollaan jo pieniä lenkkejä tehty. Autoja, ihmisiä ja koiria kyllä nähdään ihan liian vähän. Täytyy tässä lähteä johonkin cityyn, ettei tuosta tule ihan maalaismollukkaa.
Sohvi on todella ahne, ei ole vielä sylkenyt mitään pois. Kaikki kurkut ja porkkanat pistää pokkana kitusiin. Kotiruokaa ollaan annettu maistella, että saataisiin tuostakin yhtä teräsvatsa kuin Kertusta. Ruokaa laittaessa alkaa huuto ja volttien teko, mutta on jo oppinut sanan istu ruokakupilla. Istuu käskystä (5-20 sekunttia) ja odottaa, että kuppi laskeutuu nenän eteen. Fiksu pentu! Maahanmenon alkeet on jo opeteltu ja naksutimenkin salat tiedetään. Keskittyy älyttömän hyvin, kun jotain aletaan tekemään. Motivointi ja palkkaus tässä vaiheessa todella helppoa. Tokokoira tästä ainakin tehdään, jos tuollaisena pysyy!

2 kommenttia:

  1. Täällä tyhmän mopsin omistaja kateellisena lukee fiksun pennun saavutuksia... Toiset osaa :)
    Pakko kyllä suunnata sinne toista hellimään, ennen oman hellittävän saapumista!
    -Maija-

    VastaaPoista
  2. Kiitos, että kävitte hellimässä. Ängetään teillekin sosiaalistumaan lähiaikoina ;)

    VastaaPoista