torstai 11. maaliskuuta 2010

Treeniä ja treeniäSohvin aloitti tänään Loimaalla Loimaan Seudun kennelkerhon pentukoulun. Menimme suoraan jatkokurssille, mikä osoittautui tasoltaan meille juuri sopivaksi. Naperosta sai olla ylpeä! Halli itsessään oli jo ihmetyksen aihe, puhumattakaan siellä oleista haukkuvista isoista koirista. Rohkeasti tämä niitä katseli ja kouluttajakin kehaisi, että onpa rohkea pentu. Kurssi on ihan tapojen opettelua, tehdään omaan tahtiin juttuja ja tutustutaan agilityesteisiin. Kepit ja putket tulivatkin jo tutuiksi. Tunnin jälkeen olikin autohäkissä hiljaista, kun siellä tuhisi väsynyt pentu.

Eilen oltiin taas Kaisan treeneissä Kertun kanssa. Tällä kertaa otettiin temponvaihtoja. Huomattiin, että heittää istumaan kun vaihdan juoksusta hitaaseen kävelyyn. Kaisa keksi syyksi sen, että minä silloin nojaan taaksepäin. No, painopiste eteen ja tadaa, sillä ongelma katosi. On se vaan kiva kun joku osaa.... ja huomaa ja tajuaa.... Nyt treeniä, etenkin mulle, että asia menee lihasmuistiin. Liikkestä maahan sujui oikein ripeästi ja hyvin. Samoin takapalkalla tehty eteenmeno, jota olen unohtanut treenata! On sitä joskus otettu, mutta taukoa on ollut ainakin syksystä. Onneksi on koira, joka ei ihan heti unohda oppimaansa. Tätä siis tällä viikolla otetaan taas pitkästä aikaan tehotreeni.

Kiva viikko, kun on pitkästä aikaa saanut touhuta elukkajuttuja. Töissä on ollut stressiä ja olen huomannut taas että kyllä ne harrastukset auttaa jaksamaan. Vaihteeksi ollaan viikonloppu kotosalla. Toivottavasti ehdin touhuta noiden kanssa kaikenlaista!

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että ootte päässyt alottaan treenit Sohvin kanssa :) Kovasti kuulosti samanlaiselta kun meidän pentukurssikerta, Keenastakin sai olla ihan ylpeä!

    Keena lähettää paljon terkkuja Kerttu-äipälle ja Sohvi-siskolle.

    VastaaPoista