maanantai 8. maaliskuuta 2010

Reissaamista ja rokotusta

Lauantain ja sunnuntain reissasimme Tampereella. Sohvi pääsi ekaa kertaa anoppilaani näyttämään riehumistaitojaan. Onneksi Anoppila sijaitsee lähellä velipoika Jerikoa, joten naperot pääsivät tapaamaan. Tuntui yhteinen sävel edelleen löytyvän. Jerikon blogista löytyy pentujen riemusta kuvaa. Pääsi se Kerttukin onneksi vähän poikansa kanssa hömpöttämään.

Lauantaina koettiin myös hieman suurempi järkytys, kun tavattiin mopsi. Sohvi ei tämän kanssa heti osannut olla kaveria, mutta ajankanssa lähti leikki pyörimään. Kerttuhan pelkää kyseistä mopsia varmaan hevosiakin enemmän ja se on paljon se ;) Pentu haluttiin siis heti totuttaa tähän innokkaaseen mutta ystävälliseen mopsipoikaan. Sunnuntaina treffattiin vielä 3/4 tolleripoika Napo, joka puolestaan ei huimannut Sohvia yhtään.

Tänään sitte tuikattiin ekat rokotteet niskanahkaan ja kuukauden päästä sitten lisää. Sohvi vaan heilutteli lekurissa häntää, eikä edes huomannut piikkiä. Osoitti taas lahjansa sopeutua kaikkialle hetimmiten. Tuota piirrettä paljon reissaavana kyllä arvostan. Meillä koirien on pakko tottua vaihtamaan kyläpaikkaa useasti jopa saman viikonlopun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti