keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ohjatut PK-treenit Kertun kanssa alkoivat

Aloitettiin Kertun kanssa tänään Vantossa Hilskan Kaisan PK-kurssi. Vähän alusta myöhästyimme seikkailtuamme väärällä vantontiellä Raision puolella, no ensi keskiviikkona jo osataan paikanpäälle. Ikävä kyllä huomasi, että kurssi ja ohjattutreeni tulevat tarpeeseen. Me kun treenaamme liikaa vain kaksin, tekosyynä kai se että vihaan tuota autolla-ajoa päivä päivältä enempi ja enempi.

Otettiin jättävistä liikkeistä istumista ja niihän se on, että tuo istuu siitä mun päänkäännöstä eikä käskystä, onhan yksin treenatessa aina varmistettava että se koira istuu. Kääk, vai voisiko sittenkin kävellä rauhassa ja ottaa uusiksi jos ei olekaan istunut. Kotiläksynä vetää istumista peilin kanssa.

Häiriön alla toimi toisaalta yllättävän hyvin, kun ottaa huomioon että muiden kanssa on treenattu joskus ikuisuus sitten. Paikallamakuu, joka on aina ollut meillä hyvin varma sujui ilman ongelmia. Maneesin hajut ja toiset koirat näkyivät välillä seuraamisen hapuilemisena, mutta hyvääkin seuraamista löytyi. Henkilöryhmä meni ok vaikka häiriökoirana ollut Kaisan Alli aluksi jännittikin. Kerttua taas harmitti myös se, että muillakin koirilla on leluja. Ihme kaiken omija... luulin että olisi jo vähän oppinut, kun ei enää ole Sohville leluista mustis paitsi jos minä leikin Sohvin kanssa. No väännetään sitten taas asiasta.

Sohvillekin varasin pentukoulun. Tein kompromissin ja menen kokeilemaan Loimalle hallitiloihin sen kanssa ensin. Ei vaan persus kestä maksaa kahta kallista kurssia kerralla, kun kesä menee taas tuloitta eläessä. Tosin eipä ollut halpaa tuolla Loimaallakaan. Onhan sinne Loimaalle kuitenkin matkaa vain puolet Raisiosta eli se ajaminenkaan ei tule joka ilta niin raskaaksi. Alkaisipa nyt joskus vaikka TPH:n ihan jäsenmaksulla saatavat treenitkin niin ei tarvitsisi koko ajan kukkaronnyörejä venyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti